Футбол

«Я перестав йому телефонувати»: Береза розповів, як Коломойський відмовився допомогти батальйону «Дніпро-1»

Євген Чепур
Переглядів 531
0 голосів
Ігор Коломойський та Юрій Береза. Колаж: УФ
Почесний президент СК Дніпро-1 Юрій Береза розповів, що він думає про власника колишнього Дніпра Ігоря Коломойського та яка доля чекає Дніпро-1 після взяття під варту бізнесмена.

Юрій Береза поспілкувався з «Українським футболом» та запевнив, що майбутнє мільярдера Ігоря Коломойського, якого взяли під варту, ніяк не пов’язане з Дніпром-1.

Таким чином почесний президент дніпрян спростував чутки, що бізнесмен є неофіційним власником клубу. 

«В Ігоря Валерійовича одна доля, а в Дніпра-1 – інша. Він прибув до суду у спортивному костюмі БК Дніпро і ФК Дніпро. СК Дніпро-1 там не було».

Також він дав зрозуміти, що не спілкується з Коломойським після того, як багатій відмовив йому у допомозі для військових.

«Розкажу одну історію. Я звертався до Ігоря Коломойського з проханням допомогти батальйону «Дніпро-1». На жаль, він не допоміг. Після цього я перестав йому телефонувати», — сказав Береза. 

Нагадаємо, що Коломойський був власником Дніпра, але потім перестав вкладати кошти в команду.

  • У жовтні 2016 за рішенням КДК ФІФА зі Дніпра було знято 6 турнірних очок. Причиною стало те, що клуб заборгував помічникам колишнього тренера Хуанде Рамоса один мільйон 350 тисяч євро. 
  • За підсумками сезону 2016/17, клуб посів 11-е місце в таблиці, через що вилетів до Першої Ліги. Однак, рішенням ФІФА, через борги, клуб було переведено до Другої Ліги. У сезоні 2017/18 Дніпро виступав у групі Б. 
  • Команда втратила статус професіональної і у сезоні 2018/19 клуб стартував у першості серед аматорів, маючи - три очки. 
  • Таким чином, на руїнах Дніпра, з’явився СК Дніпро-1.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн