Бокс

«Насправді я люблю Усика»: промоутер Джошуа пояснив, чому буде вболівати за Ф’юрі

Євген Чепур
Переглядів 296
0 голосів
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Промоутер колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Хірн розповів, чому буде підтримувати у поєдинку Тайсона Ф'юрі та Олександра Усика саме британця.

Промоутер ексчемпіона світу в суперважкій вазі Ентоні Джошуа Едді Хірн заявив, що підтримуватиме Тайсона Ф'юрі в бою проти Олександра Усика. 

Британець пояснив свою позицію тим фактом, що, у разі перемоги його підопічного над Франсісом Нганну, а «Циганського короля» над українцем, то влаштувати очний бій для тріумфаторів буде легше.

«Уявіть, що якщо Джошуа нокаутує Нганну, а Ф'юрі переможе Усика, то бій Ей Джея з Тайсоном буде прямо на блюдечку. Це найбільший найбільший бій в історії боксу. Тому я хочу, щоб Ф'юрі переміг. Насправді я люблю Усика і дуже сильно його поважаю, але заради Ей Джея я хочу, щоб Тайсон переміг у цьому поєдинку», – сказав Хірн в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing News.

  • Нагадаємо, що нещодавно стало відомо про проведення поєдинку між Ентоні Джошуа та колишнім чемпіоном UFC Франсісом Нганну.
  • Усик та Ф’юрі проведуть бій за титул абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Поєдинок між спортсменами відбудеться 17 лютого в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн