Бокс

«У нього були проблеми після бою з Дюбуа»: промоутер Джошуа ставить під сумнів готовність Усика до бою з Ф'юрі

Євген Чепур
Переглядів 33656
0 голосів
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі, фото: Google
Промоутер Едді Хірн висловився про перспективи чемпіона світу за версією WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (21-0, 14 КО) у бою з володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі (33-0 -1, 24 КО).

Едді Хірн вважає, що Олександр Усик не достатньо готовий, щоб протистояти Тайсону Ф'юрі на рівних.

«Усик сказав, що йому потрібен 14-тижневий тренувальний табір. І я з цим згоден. Я не думаю, що фізично він готовий битися 23 грудня. 

Я знаю, що у нього були дрібні проблеми після бою з Дюбуа, але на кону величезна сума грошей. Якщо йому скажуть, що поєдинок відбудеться в цю дату, він поб'ється».

Промоутер Ентоні Джошуа вважає, що Тайсон буде одночасно готуватися у до бою з Френсісом Нганну, і до сутички з українцем.

«Мені здається, що Ф'юрі проведе 18-тижневий тренувальний табір, готуючись до Нганна й Усика. Це не ідеальний підхід для нього. 

Але невідомо, чи кажуть вони, що 23 грудня це можлива дата, чи бій точно відбудеться цього дня. Ми всі дізнаємося це наступної суботи», – заявив Хірн у коментарі Boxing News.

  • Усик наступний поєдинок проведе з Ф’юрі, але точна дата поки не відома.
  • Поєдинок між спортсменами відбудеться в грудні 2023 року або січні 2024 року в столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді.
  • Перед зустріччю з нашим чемпіоном британець вийде на ринг проти колишнього бійця ММА Френсіса Нганну. Їх протистояння заплановане на 28 жовтня.
  • Після бою з Нганну стане більш ясніше, коли саме Тайсон поміряється силами з українцем.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн