Бокс

«Оскаржуємо рішення щодо бою Усик – Дюбуа»: промоутер незадоволений позицією WBA

Дмитро Вєнков
Переглядів 838
0 голосів
Олександр Усик та Даніель Дюбуа. Фото: Getty Images
Промоутер Френк Воррен висловився щодо рішення WBA відхилити апеляцію команди британця Даніеля Дюбуа на результат бою з українським чемпіоном WBA, WBO, IBF та IBO у суперважкій вазі Олександром Усиком.

Френк Воррен не згоден з рішенням WBA відхилити апеляцію на результат бою Даніель Дюбуа – Олександр Усик.

«Ми перечитали рішення, і ми оскаржуємо його. Вони навіть не відповіли на головну причину нашої скарги. Вона полягала в тому, скільки часу рефері дав Усику на відновлення  і в його вказівках».

За словами промоутера, команда Дюбуа не збирається здаватися у даному питанні.

«Вони навіть не розглядали це питання. Про це не згадується в жодних документах з висновками, які вони надіслали. Вони навіть не розглядали це. Тож ми й надалі продовжуватимемо намагатися робити те, що буде правильно для нашого бійця», – сказав Воррен у коментарі YouTube-каналу iFL TV.

  • Чемпіонський бій між Усиком та Дюбуа відбувся 26 серпня. Українець переміг свого суперника технічним нокаутом у дев’ятому раунді;
  • Однак у п’ятому раунді поєдинку відбувся спірний епізод, який викликав купу суперечностей. Усик отримав важкий удар, після якого довго приходив до тями. Рефері вирішив не відкривати рахунок, адже ідентифікував удар як такий, що був завданий нижче поясу.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн