Бокс

«В очах щось промайнуло»: журналіст розповів, як Кличка хотіли травмувати на росії перед боєм з Повєткіним

Євген Чепур
Переглядів 303
0 голосів
Володимир Кличко проти Олександра Повєткіна. Фото: АР
Боксерський експерт та журналіст Олександр Бєлєнькій згадав поєдинок Володимира Кличка з Олександром Повєткіним та поділився інформацією про те, як українця хотіли травмувати перед поєдинком.

Сьогодні кожен українець знає, що росію населяють бридкі істоти, але у 2013 році, коли путін ще не анексував Крим та не розпочав бойові дії на Донбасі, багато хто бачив у представниках рф братній народ.

Так ось, цей братній народ так боявся, що їх улюбленець Олександр Повєткін програє нашому чемпіону Володимиру Кличку, що вирішив травмувати українського боксера в доволі цікавий спосіб – російській силач мав міцно стиснути руку нашого бійця і таким чином травмувати його. 

Згадками про це з порталом Sports.ru поділився Олександр Бєлєнькій. За його словами, промоутери Повєткіна Володимир Хрюнов та Андрій Рябінський нібито не мали відношення до цього.

«Була людина з дуже сильною рукою – гнула пальцями монети. Вона мала привітатися з Кличком і потиснути йому руку. Тоді б у Кличка з рукою був непорядок. 

Чому я впевнений, що ця людина діяла сама? Така історія не могла пройти непоміченою – миттєве звернення до лікаря. Подібна дурість не спала б на думку організаторам».

А ось фанатам Повєткіна майже вдалося втілити свій план у реальність.

«Як мені розповідали, цей рукопожатний товариш домігся, щоб привітатися з Кличком. Він простягнув йому руку, Кличко простягнув свою. І тут в очах у Володимира щось промайнуло. Він стиснув руку і привітався кулаком», — сказав Бєлєнькій.

  • Нагадаємо, що 5 жовтня 2013 року в Москві в поєдинку за титули WBA super, IBF, WBO, IBO і за версією журналу The Ring Володимир Кличко переміг Повєткіна одноголосним рішенням суддів: 119-104, 119-104, 119-104, 119-104.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн