Бокс

«‎Нас би стерли з лиця землі вже давно»: ексзірка боксу, який звинувачував Усика у русофобії, назвав друзів РФ

Євген Чепур
Переглядів 317
1 голос
Микола Валуєв. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Микола Валуєв поділився думками про те, завдяки чому Росію поки не знищили, згадавши ядерну зброю.

Микола Валуєв, який звинувачував Олександра Усика у русофобії, заявив, що у Росії немає друзів, а існує РІ тільки завдяки армії та ядерній зброї.

«Ми в дуже важкому історичному відрізку. Ціна помилки – це життя. Потрібно виходити з цього. У нас реально немає друзів, окрім нашої армії та ядерної зброї. Тому що в буквальному значенні нас би стерли з лиця землі вже давно. 

І планів було багато. Подивіться, як розвиватимуться події на Близькому Сході. Саме так усе могло б бути. Ми маємо неймовірну країну, яку є, за що любити. І її треба захищати. Навіть на кухні», – сказав Валуєв у коментарі Youtube-каналу «Дрозд каже».

  • Валуєв вперше виграв титул WBA в надважкій вазі в 2005 році і тричі захищав його, перш ніж його безпрограшну серію з 46 боїв було перервано Русланом Чагаєвим.
  • Пізніше росіянин захистив свій пояс проти легенди боксу Евандера Холіфілда. 
  • У бою, який відбувся 7 листопада 2009 року, та отримав назву «Давид проти Голіафа», Валуєв програв свій титул Девіду Хею і згодом пішов з боксу через проблеми з кістками і суглобами.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн