Усик «хитнувся у русофобію‎» не через війну: Валуєв висунув власну абсурдну теорію патріотизму нашого чемпіона

Аватар Євген Чепур Євген Чепур
235
1 голос
Усик «хитнувся у русофобію‎» не через війну: Валуєв висунув власну абсурдну теорію патріотизму нашого чемпіона
Усик – Валуєв. Фото: Google
Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Микола Валуєв поділився думками про українського чемпіона світу Олександра Усика та назвав причину, чому боксер не любить Росію.

Микола Валуєв впевнений, що Олександр Усик ненавидить Росію не через те, що путінська армія вбиває наш народ, а тому, що гроші нашого боксера закордоном і звідти ним керують.

«Давайте будемо об'єктивними. Де тримають гроші Усик, Кличко та багатьох інших таких, хто ось так хитнувся в русофобію? За кордоном. У Незалежній ці гроші ніде не можуть перебувати, до них дотягнуться. Можливо, це одна з причин у теорії».

Російський депутат зізнався, що патріотизм Усика його розчаровує.

«З цим розчаруванням нічого не поробиш при всіх якостях, які залишилися з точки зору як боксера, але він зробив свій вибір, до якого його підштовхували активно. Йому нікуди було подітися, але це не виправдання його дій. 

Це факт, причому у разі, якби він вважав інакше, я впевнений, що в нього були всі можливості... Ну не те щоб виступати за Росію, а взагалі виїхати і говорити все, що йому там заманеться», – сказав Валуєв у коментарі Youtube-каналу «Дрозд каже».

  • Валуєв вперше виграв титул WBA в надважкій вазі в 2005 році і тричі захищав його, перш ніж його безпрограшну серію з 46 боїв було перервано Русланом Чагаєвим.
  • Пізніше росіянин захистив свій пояс проти легенди боксу Евандера Холіфілда. 
  • У бою, який відбувся 7 листопада 2009 року, та отримав назву «Давид проти Голіафа», Валуєв програв свій титул Девіду Хею і згодом пішов з боксу через проблеми з кістками і суглобами.