Бокс

«Якщо він перемудрить із цим, то обдурить самого себе»: ексчемпіон світу назвав переможця реваншу Усик-Ф’юрі

Дмитро Вєнков
Переглядів 59
1 голос
Олександр Усик та Тайсон Ф'юрі, фото: PA
Колишній британський боксер Джонні Нельсон проаналізував протистояння між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

Ексчемпіон світу у крузервейті за версією WBO (1999-2006) Джонні Нельсон висловився щодо битви між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Експерт зізнався, що не очікував поразки Ф’юрі у першому матчі.

«Я думав, Тайсон поб'є його в першому бою, і був шокований. Тайсон, мабуть, один із найрозумніших бійців. Він один із найосвіченіших бійців на сьогодні, які знають історію боксу. Вважаю, що він, напевно, дозволяє людям з малим інтелектом потрапити до них у голову, щоб вони перехитрили самих себе».

Нельсон очікує на перемогу британця у другій зустрічі.

«Якщо він все-таки вийде в ринг, я вважаю, Тайсон повинен побити Усика. Тому що Тайсон, я продовжую це говорити, – він як боєць кращий. Він не краще, як боксер, але його розміру і того, що він здатний робити, має бути достатньо, щоб побити Усика, який є найкращим боксером».

Він зазначив, що поразка Ф’юрі у першому поєдинку була скоріше збігом обставин.

«Він пішов від свого природного «Я» і слухав речі, які йдуть у розріз з тим, як вважає він. Якщо він перемудрить із цим, то він обдурить самого себе. Йому треба зрозуміти, що одні бої ти виграєш як боксер, а інші як боєць», – сказав Нельсон в інтерв’ю YouTube-каналу «Boxing King Media».

  • В травні Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та об’єднав пояси WBC, WBA, WBO та IBF, ставши абсолютом хевівейту;
  • Реванш між ними пройде 21 грудня, але вже без титулу IBF, від якого українець відмовився;
  • У вересні пояс IBF виграв британець Даніель Дюбуа (22-2, 21 KO), нокаутувавши в п’ятому раунді земляка Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн