Бокс

«Я просто пішов в душ. Мені душу рвало»: український боксер згадав свою поразку перед чемпіонським реваншем

Дмитро Вєнков
Переглядів 145
2 голоси
Карен Чухаджян. Фото: Інстаграм
Український боксер напівсередньої ваги Карен Чухаджян (24-2, 13 КО) пригадав свій перший бій проти американського володаря титулу IBF Джарона Енніса (32-0, 29 КО).

Боксер Карен Чухаджян поділився спогадами про перший поєдинок з чемпіоном IBF Джароном Еннісом.

Українець відповів, чого йому не вистачило для перемоги.

«Мало ударів, мало загострень було. Цей поєдинок я запишу в актив, тому що це великий досвід бою в США, але провів я його так собі. Трішки інші в мене амбіції, ніж просто не впасти, тому таке. Не впав і слава Богу».

Також Чухаджян зізнався, як почувався після поразки.

«Був пригнічений. Я просто пішов в душ. Мені душу рвало, бо така поразка. Поразка в цілому завжди погана, а тут така поразка, в якій ти просто боксуєш і нічого не можеш зробити. Це ще більше б'є по моралі».

Спортсмен визнав, що був гірше за суперника того вечора.

«Не було такого, щоб я ходив казав: «12 раундів з Еннісом, туди-сюди». Я був засмучений цією поразкою, тому і це мене також мотивує на те, щоб показати набагато кращий поєдинок, а в ідеалі перемогти».

Також Чухаджян розповів, як на негативний результат відреагували менеджер Максим Михайлов та тренер В’ячеслав Сенченко.

«Ну Михайлов сказав, що красунчик, 12 раундів з таким звірюкою. З тренером відразу свої тактичні моменти не розбираємо. Ми вже коли додому їхали, там в автобус сіли, передивлялись поєдинок. Ніхто не сварив, скажімо так», – сказав Чухаджян в інтерв’ю YouTube-каналу «ТАЙК МАЙСОН».

  • Перший бій між Чухаджяном та Еннісом відбувся у січні 2023 року. Останній переміг за очками одноголосним рішенням суддів та здобув звання тимчасового чемпіона IBF;
  • Матч-реванш відбудеться 9 листопада.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн