Бокс

Розкрито справжню причину поразки Джошуа від Дюбуа: колишній чемпіон світу сказав правду про бій «жертв» Усика

Дмитро Вєнков
Переглядів 985
2 голоси
Ентоні Джошуа та Даніел Дюбуа. Фото: Getty Images
Ексчемпіон світу у першій напівсередній (WBC, 2008-2009, 2011; WBO, 2009-2012) та напівсередній (WBO, 2012-2014, 2015-2016) вагових категоріях Тімоті Бредлі висловився про матч британських суперважковаговиків Ентоні Джошуа та Даніеля Дюбуа.

Американський член Міжнародного залу слави боксу Тімоті Бредлі (33-2-1, 13 КО) розібрав сенсаційну поразку Ентоні Джошуа (28-4, 25 КО) від чемпіона IBF Даніеля Дюбуа (22-2, 21 КО).

«AJ останніми роками трохи підтягнув техніку. Але вся річ у тому, що коли ти максимально викручуєш проти нього темп, у нього відбувається щось на кшталт збою в системі. Він губиться, не знає, що робити. Адже на швидкість потрібно швидко реагувати. Потрібно блискавичне прийняття рішень».

Бредлі заявив, що очікував від бою чогось подібного.

«Я знав, що так буде. Адже Дюбуа дуже хороший, коли пре вперед. Дуже вибуховий. Качає маятник. Уникає удару, а потім дуже швидко скорочує дистанцію».

За словами експерта, його очікування підтвердилися майже з перших секунд.

«Думаю, що зі стартового гонга було зрозуміло хто переможе. Ось відразу після того, як Джошуа високо задер підборіддя і низько опустив руки. Тоді я подивився на дружину і сказав: «Тут все ясно». І майже одразу ж прилетіла та плюха, від якої він так і не відновився».

Бредлі важко зрозуміти, що саме пішло не так в Джошуа.

«Фрагментами він виглядав тим самим. Але ці помилки... Не знаю, що сталося. Вони якось неправильно готувалися чи що. Але за великим рахунком, це був колишній AJ. То був він. Його переджебили та переграли у позиційному боксі».

Наостанок колишній боксер наголосив, що Джошуа погано показує себе в боях із панчерами.

«Дюбуа був першим панчером у кар'єрі Джошуа з того часу, як AJ програв у 2019 році Енді Руїсу. З того часу він не бився з панчерами. Подумайте про це. Перший реальний панчер – і ось такий результат», – сказав Бредлі в ефірі YouTube-каналу «ProBox TV».

  • Зазначимо, що Джошуа програв Дюбуа нокаутом в п’ятому раунді;
  • Нагадаємо, що проти Джошуа український чемпіон WBC, WBA та WBO Олександр Усик (22-0, 14 КО) бився у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі за титули WBA, WBO та IBF останній виграв за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно;
  • З Дюбуа Усик зустрічався в серпні 2023 року і здобув перемогу нокаутом у дев’ятому раунді. На кону стояли титули WBA, IBF і WBO.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн