Бокс

Ф’юрі розлютився через поразку Джошуа від Дюбуа: «‎Це коштувало мені 150 мільйонів фунтів, тупа п***а»

Євген Чепур
Переглядів 934
1 голос
Тайсон Ф'юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) поставив під питання свій потенційний бій з Ентоні Джошуа (28-4, 25 KO) після поразки останнього від Даніеля Дюбуа (22-2, 21 KO).

У ніч на неділю у Лондоні відбувся вечір боксу, у головному поєдинку якого Ентоні Джошуа та Даніель Дюбуа билися за чемпіонський титул за версією IBF.

Тріумфував у цьому бою Дюбуа, який переміг нокаутом у п’ятому раунді.

Тайсон Ф'юрі був шокований подібним результатом та заявив, що тепер він втратив змогу заробити близько 200 мільйонів доларів, натякнувши, що його поєдинок з Ентоні може зірватися.

«Це коштувало мені 150 мільйонів фунтів, тупа п***а. Це суперважкий бокс, лайно трапляється, тебе вирубують", – наводить слова Тайсона Майкл Бенсон у власних соціальних мережах.

  • Для Джошуа це четверта поразка в кар'єрі. Раніше він поступався двічі Усику (2021, 2022 роки), а також одного разу мексиканцеві Енді Руїсу (2019 рік).
  • Раніше голова Генерального управління Саудівської Аравії з питань розваг Туркі Аль-Шейх пообіцяв, що незалежно від результату бою з Дюбуа, Джошуа зустрінеться з Ф'юрі. Водночас Даніель зможе провести реванш з Усиком, якщо обидва виграють свої поєдинки.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн