Бокс

Джошуа може програти Дюбуа через Усика: промоутер Ф'юрі назвав причину, яка дивує

Андрій Піскун
Переглядів 787
1 голос
Джошуа, Усик, Дюбуа. Колаж: sport-express.ua
Промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен поділився думками про чемпіонський бій за титул IBF між британцями – Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) і Даніелем Дюбуа (21-2, 20 КО).

У ніч з 21 на 22 вересня у Лондоні відбудеться великий боксерський вечір. Головною окрасою шоу стане чемпіонський поєдинок у надважкій вазі Джошуа – Дюбуа. Бій відвідають Олександр Усик і Тайсон Ф’юрі. 

Френк Воррен вважає, що присутність українця біля рингу може суттєво завадити Джошуа у бою з Дюбуа.

«Біля рингу буде Ф'юрі, буде Усик. Не думаю, що присутність Усика якось завадить Дюбуа, а ось для Джошуа, який програв йому два поспіль бої, може стати дратівливим чинником».

🔥Читати також: Джошуа – Дюбуа: жертви Усика провели битву поглядів перед супербоєм, хто вийшов переможцем – відео моменту

Окрім цього, промоутер заявив, що переможець двобою зустрінеться з тріумфатором реваншу Усик – Ф’юрі, який відбудеться 21 грудня цього року.

«Усик – найголовніша людина суперважкої ваги прямо зараз. Він вищий за решту. Але я вірю, що переможець бою Джошуа та Дюбуа битиметься з переможцем реваншу Усика та Ф'юрі», – наводить слова Воррена Sky Sports .

  • Нагадаємо, що Усик двічі за очками переміг Джошуа у 2021 і 2022 році, а в 2023 технічним нокаутом здолав Дюбуа.
  • Також Олександр тріумфував у поєдинку з Фюрі роздільним рішенням суддів.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн