Бокс

«Неадекватна поведінка»: авіакомпанія Ryanair відреагувала на скандал з Усиком і повідомила несподівані деталі

Дмитро Вєнков
Переглядів 2094
3 голоси
Олександр Усик. Фото: Інстаграм
Авіакомпанія Ryanair відреагувала на ситуацію із затриманням українського чемпіона світу з боксу у суперважкій вазі за версіями WBA, WBO та WBC Олександра Усика (22-0, 14 КО) та його друга в аеропорту Кракова.

Авіакомпанія Ryanair відреагувала на ситуацію із затриманням боксера Олександра Усика та його друга в аеропорту Кракова.

«Цьому пасажиру (товаришу Олександра) було справедливо відмовлено у посадці на рейс Buzz із Кракова до Салонік (17 вересня) співробітником аеропорту Кракова через його неадекватну поведінку. Його супутнику (пану Усику) не було відмовлено у посадці, проте він вирішив не сідати».

Також пресслужба Ryanair пояснила, як на місці інциденту з’явилася поліція.

«Після завершення посадки співробітник аеропорту викликав допомогу, де пасажирів зустріла поліція аеропорту», – наводить повідомлення компанії Tribuna.

Цікаво, що раніше промоутер Усика Олександр Красюк заявляв, що сталося непорозуміння з боку працівників поліції та аеропорту, і за цей інцидент він очікує офіційних вибачень та компенсації від авіакомпанії Ryanair та польських правоохоронців.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн