Бокс

Нокдаун, одноголосне рішення суддів і перша поразка в кар’єрі: в Лас-Вегасі розіграли пояси WBA, WBC і WBO

Дмитро Вєнков
Переглядів 289660
167 голосів
Сауль Альварес та Едгар Берланга. Фото: АР
У суботу, 14 вересня, мексиканець Сауль Канело Альварес (62-2-2, 39 KO) за очками одноголосним рішенням суддів переміг пуерториканця Едгара Берлангу (22-1, 17 KO) та захистив пояси WBA, WBC та WBO у суперсередній вазі.

У головному поєдинку вечора в Лас-Вегасі (США) на T-Mobile Arena суперзірка боксу Сауль Канело Альварес побив Едгара Берлангу, завдавши йому першої поразки в кар'єрі.

Альварес з початку бою діяв першим номером, а Берланга відповідав джебами. Також у Канело непогано проходили ліві хуки. А ще чемпіон часто завдавав ударів по корпусу.

На старті третього раунду Канело відправив суперника у нокдаун. Спробував добити, але Берланга встояв.

Не вдалось завантажити відео.

У претендента часом виходило дуже непогано утримувати чемпіона на джебі, який кілька разів здорово контрив кросом. Але загалом Берланга недопрацьовував і поступався в ефективності.

У сьомому раунді Берланга знову опинився на канвасі. Цього разу впав сам – вклався в удар, схибив і завалився.

Канело отримав за піжонство, коли розвернувся спиною до суперника, пішов у свій кут до гонга. Берланга кинувся у спробі покарати за неповагу, однак чітко не влучив. На останніх секундах 11-го раунду пуерториканцю дісталося. В нього підкосилися коліна, і він невпевнено пішов у свій кут після гонгу.

Постарався Берланга запам'ятатись в останньому раунді серією ударів.

Рахунок суддів: 117-110, 118-109 та 118-109 на користь чемпіона. Канело UD 12.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн