Бокс

Не Усик – Ф’юрі і не Ломаченко – Девіс: Тайсон назвав поєдинок, який хоче побачити весь світ

Євген Чепур
Переглядів 2392
1 голос
Майк Тайсон. Фото: Google
Легендарний американський боксер та колишній абсолютний чемпіон у надважкому дивізіоні Майк Тайсон назвав поєдинок, який хоче побачити весь світ.

Олександр Усик проти Тайсона Ф’юрі? Василь Ломаченко проти Джервонти Девіса? Ні. Майк Тайсон впевнений, що всі фанати боксу чекають бій між Саулем Альваресом та Девідом Бенавідесом.

«Всі хочуть побачити цей бій. Але що не так з Канело? Він боїться програшу? Хіба він не хоче дати вболівальникам бій, який вони хочуть бачити?

Він не поважає спадщину великих мексиканських чемпіонів? Це ганьба для боксу і Мексики. На його місці я б прийняв бій з Бенавідезом і показав би світу, що він найкращий. Але, здається, йому не вистачає на це мужності. Шкода, тому що він має великий талант, але йому бракує серця», – сказав Тайсон у коментарі Marca.

Нагадаємо, що у червні поточного року Бенавідес переміг Олександра Гвоздика у поєдинку за вакантний титул тимчасового чемпіона WBC у напівважкій вазі.

  • Тайсон востаннє професійний бій провів у червні 2005 року, програвши Кевіну Макбрайду. 
  • У 2020-му році Майк повернувся у ринг заради виставкової битви з Роєм Джонсом. Той поєдинок завершився внічию.
  • Тайсон проведе наступний поєдинок, який спочатку був запланований на 20 липня, проти американського блогера Джейка Пола 15 вересня. 
  • Зміна термінів проведення бою пов’язана зі здоров’ям – загостренням виразки у легенди.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн