Бокс

Американо-російський надважковаговик скинув маски і показав своє реальне ставлення до Кличків: він все пояснив

Дмитро Вєнков
Переглядів 2050
2 голоси
Брати Клички. Фото: Х
Американський суперважковаговик Кевін Джонсон (36-22-2, 20 КО), який також має російський паспорт, висловив своє ставлення до українських легенд братів Віталія та Володимира Кличків.

Боксер Кевін Джонсон висловив власну думку про братів Віталія та Володимира Кличків. Він підкреслив, що раніше міг робити у їхній бік агресивні випади у медіа, однак насправді їх високо цінує.

«Я поважаю спадщину, яку вони залишили. Потрібно пам'ятати, що вони були чемпіонами довгий час. Вони билися з найкращими, обидва Клички. Тож для мене неповага до них заради медіа та хайпу – це одне. У реальному житті я б ніколи не став показувати неповагу жодному з них».

Боксер назвав бій з участю старшого Кличка, який йому цікаво передивлятися.

«І іноді я ностальгую і дивлюся цей бій між ним і Ленноксом Льюїсом. Його око майже випало з очниці, але він не хотів відмовлятися від бою і вийшов із себе, коли поєдинок зупинили. Це війна... мені подобаються воїни, я їх поважаю», – сказав Джонсон в інтерв'ю Спорт-Экспресс.

Джонсон бився проти Віталія Кличка в грудні 2009 року за титул WBC та поступився за очками одноголосним рішенням суддів.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн