Бокс

Реванш Усика і Ф’юрі може не відбутися: в Британії зробили гучну заяву про другий бій зірок хевівейту

Дмитро Вєнков
Переглядів 24260
18 голосів
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Getty Images
Колишній британський боксер Джонні Нельсон проаналізував протистояння між Олександром Усиком (22-0, 14 КО) та Тайсоном Ф’юрі (34-1-1, 24 КО).

Ексчемпіон світу у крузервейті за версією WBO (1999-2006) Джонні Нельсон висловився щодо битви між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

«Я думаю, бій із Ф'юрі був найважчим поєдинком, у якому доводилося бувати Усику. Він мав найбільше проблем саме в тому бою. Але в нього все одно були нутро, яйця, енергія, бажання пройти через це і зробити те, що він зробив із Тайсоном».

Експерт пояснив, що саме підвело Ф’юрі у першій зустрічі й може зіграти злий жарт в другій.

«На мою думку, Тайсон був у належній формі. Але якщо він не змінить свій тренувальний табір, ті самі речі трапляться знову. Я не вірю, що він не змінить те, що відбувалося у тренувальному таборі».

Нельсон не виключає, що з боку британця був фактор недооцінки.

«Пам'ятаєте, що він розповідав про Усика? «Дрібний щербатий середньоваговик». Як же він міг це зробити з тобою? Це, звичайно, могло бути сказано заради продажу поєдинку, але іноді, якщо ти не поважаєш свого опонента, обзиваєш його всіляко, принижуєш його на публіці, то виходить навпаки».

Колишній боксер взагалі висловив сумнів, що реванш відбудеться.

«Я буду здивований, якщо реванш відбудеться. Якщо він таки відбудеться і ті ж речі трапляться знову, як Ф'юрі, як людина і як боєць, усвідомить це? Як він із цим впорається?», – сказав Нельсон в інтерв’ю YouTube-каналу «Boxing King Media».

  • 18 травня Усик переміг Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та став абсолютом у хевівейті, об’єднавши титули WBC, WBA, WBO та IBF;
  • Реванш пройде 21 грудня вже без поясу IBF, від якого українець відмовився.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн