Бокс

«Ломаченко вибрав тебе, бо ти був найлегшим з доступних суперників»: Шакур відповів останньому опоненту Василя

Дмитро Вєнков
Переглядів 4532
5 голосів
Василь Ломаченко та Джордж Камбосос. Фото: Top Rank Boxing
Боксери легкої ваги Шакур Стівенсон та Джордж Камбосос продовжили свою перепалку в соцмережі Х, згадуючи про українського володаря титулу IBF Василя Ломаченка.

Чемпіон WBC Шакур Стівенсон (22-0, 10 КО) та Джордж Камбосос (21-3, 10 КО) продовжили з’ясовувати стосунки шляхом діалогу у соцмережі Х. З першою частиною їхнього батлу ви можете ознайомитися за посиланням.

Австралієць завив, що його американському колезі ніколи не стати абсолютом дивізіону.

«Бій з Хьюзом? Я грав на першій передачі. Я хоча б був абсолютним чемпіоном, миша. Ти їм ніколи не будеш, ти не вийдеш проти хлопців, з якими я бився. Вони всі надеруть твою дупу, і я зроблю те саме, миша, що біжить. Ти голосно говориш, але ні з ким не б'єшся. Твоя краща перемога – це Вальдес».

Стівенсон відповів, що Василь Ломаченко (18-3, 12 КО) обрав Камбососа собі у суперники лише тому, що це був найлегший для нього титульний бій.

«Вальдес тебе нокаутує. Лома вибрав тебе, тому що ти був найлегшим із доступних суперників. Ти виконавець одного хіта, Джордже. Можливо, ти більше ніколи не переможеш у боксерському поєдинку», – заявив Стівенсон.

Нагадаємо, що Ломаченко бився проти Камбососа в травні цього року та переміг технічним нокаутом в 11-му раунді, здобувши свій пояс.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн