Бокс

Легендарний чемпіон назвав трьох бійців, які є «обличчям боксу»: Усик знає, чи потрапив він в список особливих

Дмитро Вєнков
Переглядів 1470
3 голоси
Джервонта Девіс. Фото: Getty Images
Колишній американський боксер Андре Ворд (32-0, 16 КО) спробував назвати «обличчя боксу» сьогодення. Він не зміг зупинитися на одній кандидатурі, однак ніхто з українців до його списку не потрапив.

Легендарний Андре Ворд поділився думками про те, хто ж нині є «обличчям боксу». Він вважає, що за минулі великі заслуги це звання досі може носити Флойд Мейвезер.

«Мені складно назвати одну людину. Адже коли ми використовуємо слово «обличчя боксу», то це означає, що ця людина має бути реально настільки великою. Адже ми досі дозволяємо Мейвезеру називати себе «обличчям боксу». Тому що він реально був настільки великий».

Серед флагманів сьогодення експерт виокремив двох бійців.

«Зараз «обличчя боксу» – це такий двоголовий монстр. Це Джервонта Девіс. Адже не можна заперечувати те, чого він досяг, на який рівень вийшов і рівень його виступів. Так само не можна заперечувати всього того, чого досяг Канело Альварес. Причому всього того, що він утримує вже багато років».

Загадав він й про Теренса Кроуфорда, якого необхідно додати у топ.

«Але! У такому разі не можна також залишати поза увагою Кроуфорда. Скажімо так, у боксі нині є не одне «обличчя боксу», а декілька. Думаю, що ними є ці троє», – сказав Ворд в ефірі YouTube-каналу «All The Smoke Fight».

Ворд був чемпіоном світу у другій середній вазі за версіями WBA (2009-2015), WBC (2011-2013), а також чемпіон світу у напівважкій вазі за версіями WBA, IBF, WBO (2016-2017).

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн