Бокс

«Я не звертаю уваги на критику людей»: Усик прокоментував ставлення українців до себе та Ломаченка

Дмитро Чорнобай
Переглядів 687
0 голосів
Василь Ломаченко та Олександр Усик. Фото: Google
Чемпіон WBA, WBO, WBC та IBO у надважкій вазі Олександр Усик прокоментував ставлення українців до нього і чемпіона IBF та IBO у легкій вазі Василя Ломаченка.

Чемпіон WBA, WBO, WBC та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (22-0, 14 КО) прокоментував негативне ставлення до чемпіона IBF та IBO у легкій вазі Василя Ломаченка (18-3, 12 КО) на тлі підтримки боксером російської православної церкви:

«Василя Анатолійовича тут немає, я за свого неймовірно крутого брата нічого не можу говорити. Ніяк не ставлюсь. Сьогодні я герой, а завтра я не герой. Для своїх дітей, для своєї дружини, для свого оточення я герой, і мені цього вистачає.

Я не звертаю уваги на критику людей, тому що мене може критикувати тільки той, хто зі мною пройде той шлях, який я іду, чи батько мій небесний за мої гріхи. В іншому ніхто не може мене… Вони можуть це робити, але це їхня справа», – розповів Усик в коментарі для NV.

  • Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні.
  • Українець став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн