Бокс

«Після цього він не буде колишнім. Може навіть не повернутися»: ексчемпіон світу боїться за боксера з України

Дмитро Вєнков
Переглядів 1265
1 голос
Сергій Дерев’янченко та Крістіан Мбіллі. Фото: Top Rank
Ексчемпіон світу у першій напівсередній (WBC, 2008-2009, 2011; WBO, 2009-2012) та напівсередній (WBO, 2012-2014, 2015-2016) вагових категоріях Тімоті Бредлі висловився про бій Сергія Дерев’янченка із Крістіаном Мбіллі.

Американський ексбоксер Тімоті Бредлі (33-2-1, 13 КО) прокоментував поразку українського бійця другої середньої ваги Сергія Дерев’янченка (15-6, 10 KO) від француза Крістіана Мбіллі (28-0, 23 KO).

На його думку, Дерев’янченко не мав продовжувати бій після третього раунду, коли отримав пошкодження лівої руки.

«Я бачив, якої шкоди зазнав Дерев'янченко, і ніхто не розуміє, як це позначиться на ньому. Усе залежить від того, що стоїть на карті й на кону, але цьому чоловікові 38 років».

Експерт пояснив, чому вважає рішення українця та його команди необачним.

«Такі удари впливають на тебе, пізніше вони вплинуть на твоє життя. Якби він залишався в бою, то я б міг це зрозуміти, але такого не було. Це був практично розгром, якщо не винос».

Бредлі наголосив, що такий бій може негативно позначитися на майбутньому Дерев’янченка.

«Для мене це проблема. Тепер його майбутнє буде іншим. Він залишив частину себе на рингу, і ми про це постійно говоримо. Значну частину себе, хоча він не повинен був цього робити. Його не зупинили».

Цей матч, як вважає він, може стати останнім у кар’єрі Дерев’янченка.

«Це здорово, але знаєте що? Мій кут зупинив би бій. Це доблесна спроба, я розумію, але після цього він не буде колишнім. Він може навіть не повернутися до боїв», – наводить слова Бредлі Boxing News 24/7.

Деревʼянченко програв поєдинок за очками одноголосним рішенням суддів.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн