Бокс

Розкрито справжню причину відмови Ломаченка від бою з Девісом: тренер американця розповів правду про українця

Дмитро Вєнков
Переглядів 17686
14 голосів
Василь Ломаченко та Джервонта Девіс, колаж: Sport-express.ua
Тренер чемпіона WBA в легкій вазі Джервонти Девіса – Келвін Форд – заявив, що володар титулу IBF Василь Ломаченко відмовився від бою із його підопічним через те, що йому запропонували недостатньо грошей.

Келвін Форд, який є тренером американця Джервонти Девіса (30-0, 28 КО), вважає, що українець Василь Ломаченко (18-3, 12 КО) відмовився від поєдинку проти його підопічного через недостатню фінансову пропозицію.

«Відмова Ломаченка від бою мене не шокувала, оскільки протягом своєї кар'єри зазвичай він був тим, хто отримує гроші. Йому запропонували менше, ніж він хотів».

Також фахівець не виключає, що на даному етапі Ломаченко хоче зустрітися з чемпіоном WBC Шакуром Стівенсоном (22-0, 10 КО).

«Ми бачили їхній нещодавній конфлікт зі Стівенсоном. Чи не повернеться Ломаченко, щоб побитися з ним наприкінці року? Ось у чому питання. Напевно, Ломаченко перебуває у відпустці. Шакур намагається з'ясувати, що він робитиме далі», – наводить слова Форда Seconds Out.

Нагадаємо, що Ломаченко прийняв рішення більше не битися у 2024 році після своєї травневої перемоги над австралійцем Джорджем Камбососом (21-3, 10 КО).

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн