Бокс

Хто є найкращим боксером планети – Усик або Кроуфорд? Колишній чемпіон світу дав дуже просту відповідь

Дмитро Вєнков
Переглядів 86
3 голоси
Теренс Кроуфорд і Олександр Усик. Фото: Instagram
Ексчемпіон світу у першій напівсередній (WBC, 2008-2009, 2011; WBO, 2009-2012) та напівсередній (WBO, 2012-2014, 2015-2016) вагових категоріях Тімоті Бредлі продовжує вважати Олександра Усика найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії (P4P).

Американський ексбоксер Тімоті Бредлі (33-2-1, 13 КО) продовжує вважати українського суперважковаговика Олександра Усика найкращим боксером P4P попри те, що нещодавно американець Теренс Кроуфорд  (41-0, 31 КО) підкорив четвертий дивізіон.

«У мене Усик перший номер паунду. Те, що Усик зробив у надважкому дивізіоні – це неймовірно. Суперважкий дивізіон – це один із найскладніших, якщо не найскладніший дивізіон у боксі, і Усик зміг там стати абсолютним чемпіоном, а ще й у крузервейті».

Експерт підкреслив, наскільки великих успіхів досяг Усик.

«Він побив Джошуа та Ф'юрі, а ці два імені виділяються. Це сильно. Отже, він все ще номер один у мене, але Кроуфорд не так далеко».

При цьому Бредлі виокремив Кроуфорда як наймайстернішого бійця.

«Я сказав би, що в плані майстерності Кроуфорд – найкращий боєць світу. Краще за Іноуе, краще за Усика, найкраще за всіх. Але те, що зробив Усик – побив Ф'юрі – це було важко виконати».

Колишній боксер пояснив, чого, на його думку, не вистачає Кроуфорду для абсолютного визнання.

«Якби Кроуфорд піднявся вище і побив такого бійця, як Канело Альварес – у мене він із запасом став би номером один. А так він просто виграв ще один чемпіонський титул в іншій ваговій категорії, що є чудово».

Бредні підкреслив, коли визнає перевагу американця над Усиком.

«Якщо Кроуфорд зможе стати абсолютним чемпіоном у 69,9 кг, тоді ти не зможеш заперечувати його статус першого номера. Значить, він стає абсолютним чемпіоном у 69,9 кг, або б'є Канело – і тоді він точно перший номер. Тоді він точно обійде Усика», – сказав він в інтерв’ю YouTube-каналу «Sean Zittel».

Нині Кроуфорд посідає третє місце у рейтингу найкращих боксерів незалежно від вагової категорії. Очолює список Усик.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн