Одноголосне рішення суддів: третій боксер планети підкорив четвертий дивізіон і відібрав пояс WBA

Аватар Дмитро Вєнков Дмитро Вєнков
6070
6 голосів
Одноголосне рішення суддів: третій боксер планети підкорив четвертий дивізіон і відібрав пояс WBA
Ісраїл Мадрімов та Теренс Кроуфорд. Фото: Matchroom Boxing
В ніч з 3 на 4 серпня 36-річний американський боксер Теренс Кроуфорд (41-0, 31 КО) за очками одноголосним рішенням суддів переміг 29-річного узбека Ісраїла Мадрімова (10-1-1, 7 КО) та здобув титул WBA у першій середній вазі.

В рамках вечора боксу на арені BMO Stadium у Лос-Анджелесі (США) Теренс Кроуфорд за очками одноголосним рішенням суддів здолав Ісраїла Мадрімова.

У першому раунді боксери провели розвідку. В другому Мадрімов зайняв центр рингу, а Кроуфорд діяв другим номером без особливих загострень. Лише Теренс запам'ятався гарною атакою по корпусу. У третьому раунді Мадрімов двічі непогано влучив, однак у відповідь отримав лівий аперкот.

У четвертому раунді Мадримов непогано пристрілявся правим кросом, а Кроуфорд зустрічав джебами, частував з аперкотами. П’ята трихвилинка залишилася за претендентом, який провів хороші атаки по корпусу.

Мадрімов сильно почав восьму трихвилинку, але знову нарвався на контратаки Кроуфорда й вирішив заклинчувати. Восьмий раунд видався найкращим для чемпіона, адже в нього пройшов крутий лівий хук/оверхенд.

Мадримов, можливо, через втому провалив кінцівку 11-го раунду, і був змушений рятуватися у клінчі. Приблизно також самою картина була й у вирішальному раунді.

Карти суддів: 116-112, 115-113 та 115-113. Кроуфорд UD 12.

  • Зазначимо, що Кроуфорд посідає третє місце у рейтингу найкращих боксерів незалежно від вагової категорії. Очолює список український суперважковаговик Олександр Усик;
  • Таким чином, американець вже ставав чемпіоном у легкій, першій напівсередній, напівсередній (абсолют) та першій середній (абсолют) вагових категоріях.