Бокс

Три нокдауни, нокаут і нічия: чотири відомих надважковаговики провели бої у великому шоу у Лос-Анджелесі

Дмитро Вєнков
Переглядів 5491
6 голосів
Мартін Баколе та Джаред Андерсон. Фото: Matchroom Boxing
У суботу, 3 серпня, на BMO Stadium у Лос-Анджелесі (США) відбулися два гучні поєдинки у хевівейті. Мартін Баколе нокаутував Джареда Андерсона, а Енді Руїс розписав мирову із Джарреллом Міллером.

3 серпня конголезець Мартін Баколе (21-1, 16 КО) у п’ятому раунді нокаутував американця Джареда Андерсона (17-1, 15 КО), а американці Енді Руїс (35-2-1, 22 КО) та Джаррелл Міллер (26-1-2, 22 КО) розписали мирову.

Баколе – Андерсон

Баколе одразу зайняв центр рингу та намагався зловити Андерсона, який активно рухався. Конголезець аперкотом зумів відправити суперника у нокдаун. Американець був солідно вражений – вчасно пролунав гонг.

Андерсон спробував активізуватися, але надовго його не вистачило, і він знову почав пропускати. Американець в третьому раунді почав відповідати ударами в голову, однак знову нарвався на серію аперкотів.

Не вдалось завантажити відео.

Боксери йшли у розмін, однак Баколе завдавав їх більше й в нього вони були важчими. Андерсон важко завалився на канвас на старті п’ятого раунду. Він спробував продовжити бій, але сил уже не вистачило, і боксер впав вдруге. Рефері все ж довелося втрутитися й зупинити матч.

КО Баколе.

Руїс – Міллер

Обидва боксери намагалися переважно діяти другом номером, віддаючи супернику простір. Спроби Міллера загострити на старті завершилися важкою пропущеною контратакою.

Руїс зустрічав суперника блискавичними серіями. Суперник у відповідь намагався завдавати аперкотів й ударів у корпус.

Не вдалось завантажити відео.

В дев’ятому раунді Руїс вже був виснаженим та пропускав багато ударів. Міллер також був не свіжим й зумів активізуватися лише в останній трихвилинці. Це йому не допомогло вирвати перемогу, тому була зафіксована нічия.

Рахунок суддів: 116-112 Міллер, 114-114 та 114-114. MD 12.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн