Бокс

Бій Усика та Джошуа за 200 мільйонів доларів: промоутер британця відреагував на космічні запити Красюка

Євген Чепур
Переглядів 1637
3 голоси
Олександр Усик та Ентоні Джошуа. Фото: Google
Промоутер Ентоні Джошуа (28-3, 25 КО) Едді Хірн прокоментував заяву свого колеги Олександра Красюка про те, що наш чемпіон Олександр Усик (22-0, 14 КО) готовий провести третій бій з британцем за гонорар у розмірі 200 мільйонів доларів.

Едді Хірн заявив, що зараз Ентоні Джошуа на піку та жоден з боксерів не захоче з ним битися після його поєдинку з Даніелем Дюбуа.

«Це трохи дико. Я не думаю, що хтось дійсно хоче битися з Ей Джеєм зараз. Якщо він зупинить Даніеля Дюбуа, то вважаю, що ніхто не захоче з ним битися. Але зараз це фентезі-бій для майбутнього». 

Промоутер не став відповідати на питання щодо 200 мільйонів, але сказав, кому його потрібно адресувати.

«Усик зробив чудову роботу. Наближаються два величезні бою в надважкій вазі – Джошуа проти Дюбуа та Усик проти Ф'юрі. Подивимося, що станеться після цих поєдинків. 200 мільйонів – це багато? Запитайте у Його Зверхності, чи це багато», – сказав Хірн в інтерв'ю YouTube каналу Boxing King Media.

  • У першому бої Олександр Усик переміг Ентоні Джошуа одноголосним рішенням суддів, а у бругій битві – роздільним.
  • Перебоксувавши ще одного британця Тайсона Ф’юрі Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн