Бокс

Капітулював вже у другому раунді: наступник Усика і Ф’юрі у хевівейті і екссуперник Кличка розіграли пояс WBO

Дмитро Вєнков
Переглядів 6270
5 голосів
Мозес Ітаума та Маріуш Вах. Фото: PA
У суботу, 27 липня, на вечорі боксу в Лондоні 19-річний місцевий суперпроспект хевівейту Мозес Ітаума (10-0, 8 КО) переміг технічним нокаутом в другому раунді 44-річного поляка Маріуша Ваха (38-11, 20 КО).

Мозес Ітаума вперше захистив свій титул WBO Inter-Continental, здолавши технічним нокаутом в другому раунді Маріуша Ваха.

Вах зі старту спробував тиснути, однак перша його спроба атакувати завершилася пропущеним правим контрхуком. Ітаума підняв швидкість і щільність бою, непогано комбінував – Ваху довелося клінчувати.

У другому раунді Ітаума почав діяти ще активніше. Він загнав Ваха у кут і вже не відпустив. Спершу завдав серії ударів, після якої рефері почав відлік, а потім кинувся добивати й змусив «третього у ринзі» зупинити бій.

Не вдалось завантажити відео.

Ітаума ТКО 2.

  • Раніше Ітаума виступав спаринг-партнером великого земляка з хевівейту Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО), той навіть назвав його «майбутнім дивізіону»;
  • Вах у листопаді 2012 року бився проти легендарного українця Володимира Кличка. Поляк програв за очками одноголосним рішенням суддів та втратив шанс виграти чемпіонські титули IBF, WBO та WBA.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн