Бокс

«Ми б хотіли бачити його бій з Усиком»: президент WBC заговорив про поєдинок Ф’юрі з українцем

Ілля Деулін
Переглядів 2355
0 голосів
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Колаж: «Спорт-Експрес»
WBC не поспішатиме з призначенням бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі, відклавши дане рішення на середину листопада, але керівник організації Маурісіо Сулейман хотів би бачити даний поєдинок.

Президент Всесвітньої боксерської ради (WBC) Маурісіо Сулейман заявив про те, що організація не поспішатиме з призначенням бою між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі, натомість у організації чекають на поєдинок британця з ексчемпіоном UFC Френсісом Нганну:

«Ф'юрі – найкращий супертяж, без сумніву. Ми хотіли б бачити поєдинок Тайсона проти Усика, тому не будемо втручатися в плани щодо проведення головного поєдинку за всі пояси. Поспішати з пошуком обов'язкового претендента не варто, подивимося, що станеться на конференції WBC».

Також керівник WBC розповів, коли таки буде прийнято рішення:

«Уся увага зосереджена на 28 жовтня. Щойно бій Ф'юрі – Нганну відбудеться, з 12 до 17 листопада у нас буде конференція WBC, і після неї рада керівників WBC ухвалить рішення щодо хевівейту», – сказав Сулейман у інтерв’ю Manchester Evening News.

  • Нагадаємо, що Усик мріє про бій за титул абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі з Тайсоном Ф'юрі.
  • Але британець відмовився проводити бій проти нашого бійця. Проте команди українця та британця продовжують переговори щодо поєдинку. 
  • Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.
  • Також з нашим боксером можуть зустрітися Філіп Хргович та Джо Джойс.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн