Бокс

Реванш Усик – Ф’юрі: український чемпіон шокував заявою, боксер не вірить у проведення бою

Євген Чепур
Переглядів 3354
1 голос
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Тимчасовий чемпіон WBC у першій середній вазі Сергій Богачук (24-1, 23 KO) поділився думками щодо другого бою між володарем поясів WBC, WBA, WBO та IBO у надважкій вазі Олександром Усиком (22-0, 14 КО) і Тайсоном Ф'юрі (34-1-1, 24 КО).

Реванш Олександра Усика і Тайсона Ф’юрі не відбудеться, адже британець знає, що знову програє нашому чемпіону. Таку думку висловив український боксер Сергій Богачук.

«Я не впевнений, що цей поєдинок відбудеться. Я не був упевнений, що перший бій відбудеться. І зараз реванш... Мені здається, що Ф'юрі не зацікавлений у цьому поєдинку. Його цікавлять тільки гроші. Він знає, що другий бій теж програє. Він старий, у нього важке життя. 

Ви дивилися відео в інтернеті? Ф'юрі напився в барі, а тепер хоче реванш із найкращим боксером. Забудь, хлопче. Тобі потрібно старанно тренуватися, жити в залі, а потім прийняти реванш і перемогти. Ф'юрі п'є, відпочиває, але хоче повернутися і перемогти? Забудьте, це нерозумно».

Тимчасовий чемпіон за версією WBC у першій середній вазі заявив, що, якщо бій Олександра та Тайсона відбудеться, то українець його нокаутує.

«Я думаю, що неможливо влаштувати цей бій, але якщо його організують, то, можливо, цього разу Усик переможе нокаутом. Я вважаю, що цього разу він нокаутує Ф'юрі», — сказав Богачук у коментаріFight Hub TV.

  • Друга сутичка між Усиком і Ф'юрі має пройти 21 грудня.
  • Богачук вже 10 серпня проведе свій наступний бій проти американця Вірджіла Ортіса (21-0, 21 КО). Дану зустріч прийме місто Лас-Вегас (США).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн