Бокс

«‎Вони йдуть шляхом Флойда Мейвезера»: Лопес назвав переможця бою Ломаченко – Девіс

Євген Чепур
Переглядів 5419
6 голосів
Джервонта Девіс та Василь Ломаченко. Фото: Google
Колишній суперник Василя Ломаченка(18-3, 12 КО) Теофімо Лопес(21-1, 13 КО) поділився думками щодо переможця можливого бою українця з Джервонтою «Танком» Девісом (30-0, 28 КО).

Теофімо Лопес вважає, що Джервонта Девіс не буде відмовлятися від поєдинку з Василем Ломаченком, адже команда американця впевнена, що українець минув свій пік і зараз точно програє.

«Я думаю, зараз Танк і його команда підуть на цей бій, тому що вони йдуть шляхом Флойда Мейвезера. Сенс у тому, щоб дістатися до них, коли ви знаєте, що виграєте бій. Так що я буду слідувати сценарію і впевнений, що Танк переможе».

Але Теофімо впевнений, що наш співвітчизник стане найважчим суперником Девіса у кар’єрі.

«Водночас, я думаю, йому буде складно з Ломою. Йому буде зовсім непросто. Девіс ніколи не зустрічався ні з ким, чи то в спарингу, чи то десь ще, він ніколи не зустрічався з кимось на кшталт Василя Ломаченка. І я точно знаю, він зрозуміє це, коли опиниться з ним в одному рингу».

На останок кривдник українця похвалився перемогою над ним.

«Мене пам'ятають за перемогу над єдиним і неповторним Ломаченком» – заявив Лопес у коментарі FightHype.

  • Лопес переміг Ломаченка у жовтні 2020 року одноголосним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу у легкій вазі, завоювавши пояси IBF, WBA, WBO і франчайзинговий титул WBC.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн