Бокс

«Ломаченко вже трохи задовго у боксі»: екстренер Гвоздика – про чемпіона IBF у легкій вазі

Дмитро Чорнобай
Переглядів 66
0 голосів
Василь Ломаченко. Фото: Google
Американський тренер Тедді Атлас, який колись тренував Олександра Гвоздика, поділився думками про чемпіона IBF у легкій вазі Василя Ломаченка.

Колишній тренер Олександра Гвоздика поділився думками про боксерську кар'єру чемпіона IBF у легкій вазі Василя Ломаченка:

«Ломаченко вже трохи задовго у боксі. Тяжко сказати, чи бачимо його спад. Таке можна було говорити кілька поєдинків тому. Але він завжди виходить в ринг лише проти чудових боксерів. Тому й складно сказати, чи це його спад. Василь показує в ринзі не тільки найкращий захист, а й найліпший напад.

Не так багато хлопців мають водночас і те, і те. Ломаченко показує захист, коли знищує суперника, вириває його серце як боєць кунг-фу. І по ньому не влучиш, поки він цим займається. Він повністю переграє тебе фізично й відбирає твою душу в бою», – сказав Атлас у коментарі Fight Hub TV.

  • Раніше промоутер Ломаченка – Боб Арум – заявляв, що матч його клієнта проти Девіса може пройти у листопаді 2024 року;
  • Однак американський чемпіон світу за версією WBO в першій напівсередній вазі Теофімо Лопес (20-1, 13 КО) заявив, що Девіс збирається проводити реванш із мексиканським чемпіоном світу за версією WBA в першій напівсередній вазі Ісааком Крусом (26-2-1, 18 КО).
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн