Бокс

«Я називаю цю еру боксу ерою Ломаченка»: ексчемпіон світу сказав, чому він вважає українця законодавцем епохи

Дмитро Вєнков
Переглядів 88
2 голоси
Василь Ломаченко. Фото: Getty Images
Ексчемпіон світу у першій напівсередній (WBC, 2008-2009, 2011; WBO, 2009-2012) та напівсередній (WBO, 2012-2014, 2015-2016) вагових категоріях Тімоті Бредлі згадав про Василя Ломаченка.

Американський ексбоксер Тімоті Бредлі (33-2-1, 13 КО), висловлюючись про майбутній бій між чемпіоном світу за версією WBA в першій середній вазі Ісраїлом Мадримовим (10-0-1, 7 КО) з Узбекистану та ексчемпіоном у трьох дивізіонах земляком Теренсом Кроуфордом (40-0, 31 КО), згадав про українця Василя Ломаченка.

Він зазначив, що не є проблемою битися за титул, якщо в тебе мало боїв за плечима.

«Я не дивлюся скільки поєдинків у бійця. Я називаю цю еру боксу ерою Ломаченка. Ніхто не чекає, доки у них буде рекорд 20-0, 25-0, щоб побитися за титул чемпіона світу».

Бредлі вважає, що підхід провести багато боїв перед чемпіонським вже застарів.

«Ще є кілька бійців у грі, які все ще йдуть таким шляхом. Але ці бійці приїхали з інших країн, їм не потрібно бути у професіоналах так довго, щоб бути здатними змагатися проти найкращих».

На думу експерта, цей аспект ніяким чином не вплине негативно на якість бою.

«Як ви можете бачити, за десять боїв у профі він уже виграв чемпіонський пояс. І зараз він має можливість зустрітися з одним із найкращих бійців цього покоління – Кроуфордом», – сказав Бредлі в інтерв’ю YouTube-каналу «Pro Box TV».

  • Бій між Кроуфордом та Мадримовим за титул чемпіона світу за версією WBA та титул тимчасового чемпіона світу за версією WBO в першій середній вазі пройде 3 серпня у Лос-Анджелесі (США);
  • Цікаво, що володар титулу IBF у легкій ваговій категорії Ломаченко (18-3, 12 КО) вже у своєму другому бою у профі бився за титул WBO, а у третьому здобув його.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн