Бокс

«Найсильніший панчер, якого я відчув. Цей виродок б’є дуже сильно»: в США винесли вердикт українському боксеру

Дмитро Вєнков
Переглядів 6602
6 голосів
Олександр Гвоздик. Фото: PBC
Колишній американський боксер Майкі Гарсія та його племінник Піта висловилися про бій між їхнім земляком Девідом Бенавідесом та українцем Олександром Гвоздиком за титул тимчасового чемпіона WBC у напівважкій вазі.

Майкі Гарсія та його племінник Піта у програмі YouTube-каналу «EsNews» проаналізували матч Девіда Бенавідеса (29-0, 24 КО) проти Олександра Гвоздика (20-2, 16 КО).

На думку Майкі, американець видав справді крутий виступ.

«Гвоздик був чемпіоном. Він досі солідний боєць. Але у Бенавідеса швидкість та міць. Це був домінантний виступ. Бенавідес мав добрий вигляд. Швидкий, сильний, домінантний, він просто впевнений у собі, йому було байдуже, які удари кидає опонент».

Експерт наголосив на впевненості, із якою діяв Бенавідес.

«А той був колишній чемпіон. Бенавідес такий: «Я пройду крізь тебе, і мені по ***!». Це божевілля, тому що іноді ти береш паузу в раунд, щоб прийти до тями. А Бенавідес – ні».

Піта, який раніше виступав спаринг-партнером Гвоздика, заявив про сильні навички українця як панчера.

«Я продовжую розповідати людям, що найсильніший панчер, якого я відчув – це Гвоздик. Цей виродок б'є дуже сильно. Я не можу тобі навіть описати, як важко він б'є. І з огляду на це Бенавідес просто продовжував йти вперед».

  • Нагадаємо, що Гвоздик програв за очками одноголосним рішенням суддів;
  • Гарсія (40-2, 30 КО) був чемпіоном IBF (2018) та WBC Diamond (2017-2018) у першій напівсередній вазі, WBC (2017-2019) та IBF (2018) у легкій вазі, WBO (2013-2014) в другій напівлегкій вазі, WBO та The Ring (2013) у напівлегкій вазі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн