Бокс

Поразка Гвоздика від Бенавідеса була визначена заздалегідь: колишній чемпіон світу чітко розібрав бій українця

Дмитро Вєнков
Переглядів 1318
3 голоси
Олександр Гвоздик та Девід Бенавідес. Фото: PBC
Колишній чемпіон світу у першій напівсередній вазі за версією IBF (2007-2008) та напівсередній вазі за версією WBA (2012-2013) Маліньяджі висловився про бій між Олександром Гвоздиком та Девідом Бенавідесом.

Американець Пол Маліньяджі (36-8, 7 КО) дав оцінку матчу між українцем Олександром Гвоздиком (20-2, 16 КО) та своїм земляком Девідом Бенавідесом (29-0, 24 КО) за вакантний титул тимчасового чемпіона світу за версією WBC у напівважкій вазі.

На його думку, Гвоздик погано справився із тиском від суперника, однак подібні проблеми він переживав і у своїх минулих боях.

«Коли ми подивимося на Олександра, навіть тоді, на піку, він мав багато проблем, бувши під пресингом, попри те, що він дуже міцний боксер і забрав титул в Адоніса Стівенсона. Він хороший, але коли приходить весь цей пресинг…».

Експерт відкреслив, що Бенавідес саме пресинг вибрав однією з головних частин своєї тактики на бій.

«А Бенавідес давав той самий пресинг. Насправді Бенавідес трохи швидше на ногах, ніж Артур Бетербієв, але він б'є не так жорстко, як Бетербієв у напівтяжах. Але це той самий пресинг, який, як на мене, обеззброює Гвоздика, який, і собі, є вмілим добрим бійцем».

При цьому Маліньяджі все одно, в цілому, залишився задоволений формою Гвоздика.

«Попри те, що йому 37 років, Гвоздик створив би проблеми багатьом хлопцям. І стилістично це було складне протистояння для нього щодо пресингу Бенавідеса. Це як криптоніт для Гвоздика, як було показано в минулому», – сказав у програмі YouTube-каналу «Paulie TV».

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн