Бокс

«У гіршому разі вони оголосять реванш»: промоутер Дюбуа подав апеляцію на результат бою з Усиком та впевнений у перемозі

Євген Чепур
Переглядів 485
0 голосів
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Голова Queensberry Promotions та промоутер Даніеля Дюбуа (19-2, 18 KO) Френк Воррен розповів останні новини про апеляцію після скандального бою Олександра Усика (21-0, 14 KO) з його підопічним.

Френк Воррен заявив, що команда Даніеля Дюбуа подала апеляцію на результат поєдинку з Олександром Усиком.

«Вчора ми подали апеляцію. Ми завершили роботу над нею, і сьогодні WBA почне апеляційний процес відповідно до її правил. 

Їм доведеться її розглянути. Я хочу, щоб вони вчинили правильно. Я думаю, що в гіршому випадку вони оголосять реванш».

Промоутер дав зрозуміти, що очікує рішення від організації, яке дозволить провести реванш з українцем.

«Я вважаю, що санкціонуючі органи захочуть розібратися між собою. Немає причин відкладати реванш, тому що останній бій пройшов за правилами WBA, і всі на це погодилися. 

Якщо їхні правила передбачають реванш, то я впевнений, що він відбудеться», — сказав Воррен у коментарі для ютуб-каналу Seconds Out. 

  • Бій Усик - Дюбуа завершився в 9-му раунді, коли британець пропустив важкий удар у голову. 
  • Українець вже вдруге захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO та здобув 21-шу перемогу на професійному рингу. Вперше він це зробив у поєдинку-реваншу з Ентоні Джошуа.
  • Команди українця та чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі продовжують переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона. Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн