Бокс

«Легкий бій»: екстренер Головкіна впевнено назвав переможця можливого поєдинку Усика та Ф'юрі

Євген Чепур
Переглядів 714
0 голосів
Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Відомий американський тренер Абель Санчес поділився своєю думкою щодо потенційного поєдинку в надважкій вазі між чемпіоном світу за версіями WBA/WBO/IBF Олександром Усиком та володарем титулу WBC Тайсоном Ф'юрі.

Абель Санчес, який свого часу тренував Генадія Головкіна, переконаний, що Тайсон Ф'юрі без проблем здолає Олександра Усика, якщо їх бій відбудеться.

«Це легкий бій для Тайсона Ф'юрі. Тайсон Ф'юрі - головний у надважкій вазі. Тайсон занадто хороший. Я б сказав, що Тайсон Ф'юрі - це Бівол у цій ваговій категорії. Ось наскільки він хороший у цій вазі», - сказав Санчес в інтерв'ю YouTube-каналу K.O. Artist Sports.

Нагадаємо, що команди українця та чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі продовжують переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона. Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.

  • Українець вже вдруге захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO та здобув 21-шу перемогу на професійному рингу 26 серпня у бою з Даніелем Дюбуа. Вперше він це зробив у поєдинку-реваншу з Ентоні Джошуа.
  • Наступний свій бій британець проведе 28 жовтня в Саудівській Аравії проти екс-чемпіона UFC Френсіса Нганни.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн