Бокс

«Найбільше мене стурбувало»: кумир Ломаченка та друг Путіна сказав, що його засмутило у поєдинку Усика та Дюбуа

Євген Чепур
Переглядів 345
0 голосів
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Легенда боксу и кумир Василя Ломаченко Рой Джонс-молодший поділився думкою про дії з боку Даніеля Дюбуа (19-2, 18 KO) в бою з Олександром Усиком (21-0, 14 KO).

Рой Джонс зізнався, що розчарований тим фактом, що Даніель Дюбуа не проявив волю до перемоги і не піднявся після удару Олександра Усика.

«Найбільше мене стурбувало і засмутило те, що ти береш участь у поєдинку за звання чемпіона світу, пропускаєш джеб і просто здаєшся. 

То як же сильно насправді ти цього хотів? Я можу зрозуміти обидві сторони, але джеб... Мені дуже важко щось сказати».

Також прибічник путіна не вірить, що наш чемпіон володіє нокаутуючим ударом.

«У будь-якому разі Усик не славиться тим, що він найпотужніший і вибуховий панчер. Ти падаєш після джеба від хлопця, якого не вважають панчером?», — сказав Джонс у коментарі ютуб-каналу Roy Jones Jr. Official.

Нагадаємо, що 2015 року Джонс отримав громадянство РФ. Рой також їздив до Криму і зустрічався з Путіним.

  • Бій Усик - Дюбуа завершився в 9-му раунді, коли британець пропустив важкий удар у голову. 
  • Українець вже вдруге захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO та здобув 21-шу перемогу на професійному рингу. Вперше він це зробив у поєдинку-реваншу з Ентоні Джошуа.
  • Команди українця та чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі продовжують переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона. Можливою датою зустрічі Тайсона та Олександра називається 27 січня 2024 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн