Бокс

Батько Ф’юрі назвав однозначного переможця третього бою Усика і Джошуа: Джон поховав шанси одного з боксерів

Дмитро Вєнков
Переглядів 4039
6 голосів
Ентоні Джошуа і Олександр Усик, фото: Matchroom Boxing
Батько володаря поясу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) – Джон – висловився щодо можливого третього поєдинку між Олександром Усиком та Ентоні Джошуа.

Батько Тайсона Ф’юрі – Джон – оцінив шанси Олександра Усика (21-0, 14 КО) та Ентоні Джошуа (27-3, 24 KO) у теоретичному третьому поєдинку.

Експерт зазначив, що британцю спочатку дуже непросто буде здолати свого найближчого опонента Франсіса Нганну (0-1, 0 КО).

«Джошуа потрібно пройти Нганну, а це дуже непросто. Франсіс – небезпечна людина. Великий хлопець, атлетичний, сильний і вірить у себе. Він здібний, він у тебе перед носом, він не проти порвати тебе. Джошуа повинен пройти його, перш ніж думати про те, щоб вступити в бій із кимось ще».

На думку Ф’юрі-старшого, українець переможе Джошуа, якщо між ними проведуть третій поєдинок.

«Ентоні вже двічі програв Усику, а якщо ти програв двічі, чи буде такий великий інтерес до третього бою? Буде те ж саме: Усик переграє його», – сказав Ф’юрі в інтерв’ю DAZN.

  • Зазначимо, що бій Джошуа проти Нганну відбудеться 8 березня;
  • 18 травня володар титулів WBA, WBO та IBF Усик проведе зустріч із Ф’юрі за звання абсолюта у хевівейті;
  • Джошуа поступався Усику у вересні 2021 року та у серпні 2022-го за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн