Біатлон

До збірної України з біатлону повернулися лідери: які два спортсмени представлять країну на «Різдвяній гонці»

Ілля Деулін
Переглядів 1161
0 голосів
Дмитро Підручний. Фото: Getty Images
До 28 грудня Юлія Джима та Дмитро Підручний вже точно повернуться до збірної України, оскільки ці два біатлоністи представлятимуть синьо-жовтих на традиційній «Різдвяній гонці».

На 28 грудня на «Фельтинс Арені» у німецькому Гельзенкірхені заплановано проведення традиційної виставкової гонки Biathlon World Team Challenge, більш відомої як «Різдвяна гонка». Визначився і склад збірної України на даний захід.

За повідомленням офіційного сайту гонки, синьо-жовтих у Гельзенкірхені представлятимуть Юлія Джима та Дмитро Підручний, які через проблеми зі здоров'ям пропустили етап Кубка світу в шведському Естерсунді та готуються до наступного етапу в австрійському Гохфільцені.

  • Гонка у Гельзенкірхені традиційно проводиться з 2002 року і включатиме в себе два етапи в форматі змішаної естафети: масстарт та гонку переслідування.
  • Дует Джима – Підручний виступатиме не вперше: у 2021 році вони фінішували другими у масстарті, але у персьюті стали восьмими.
  • Для Дмитра найвище місце у «Різдвяній гонці» – друге в 2019 році, яке він посів разом з Анастасією Меркушиною.
  • Джима ж найкраще досягнення у Гельзенкірхені здобула у 2017 році разом з бельгійцем Міхаелем Решем. Даний дует фінішував п'ятим.
  • Минулого року Юлія разом з Антоном Дудченком, який замінив Підручного через проблеми з коліном у останнього, фінішувала восьмою.
  • Етап Кубка світу в Гохфільцені стартує 8 грудня.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн