Баскетбол

Ефектна перемога БК Рівне, тріумф Прикарпаття-Говерли, трилер Старого Луцька: підсумки ігрового дня Суперліги

Віктор Глухенький
Переглядів 857
0 голосів
Фото: ФБУ
Восьмого жовтня у вітчизняній баскетбольній Суперлізі відбулося три поєдинки. Головною сенсацією став розгром Київ-Баскету Рівним. Столична команда поступилася з різницею у 17 пунктів.

Дебютант Суперліги Рівне здобув впевнену перемогу над Київ-Баскетом в рамках баблу в Івано-Франківську, вигравши матч із рахунком 81:64.

Команда Михайла Переверзія після великої перерви мала перевагу аж у 26 очок, але збавила трохи оберти в останній чверті, дозволивши столичним баскетболістам уникнути погрому.

Найкращим гравцем матчу став захисник рівнян Елайджа Джойнер, який набрав 11 очок, зробив рекордні в рамках першого ігрового тижня 13 передач, а також додав до активу 4 підбирання та 3 перехоплення.

Рівне — Київ-Баскет 81:64 (23:18, 28:15, 15:10, 15:21).

  • Рівне в неділю, 8-го жовтня, закриватиме другий бабл матчем проти Черкаських Мавп, а Київ-Баскет в цей же день зіграє проти Політехніки-Галичини.

Старий Луцьк у дуже непростому матчі здолав Політехніку-Галичину та здобув свою першу перемогу в новому сезоні. Львів’яни ж після двох матчів на старті регулярки залишаються без перемог.

Найкращим гравцем поєдинку став форвард волинян Олександр Прозапас, який набрав 25 очок, реалізувавши 8 з 13 триочкових, що є найкращим показнимком сезону. 

Таким чином Прозапас перевершив досягнення минулого чемпіонату, в якому рекордними були 7 дальніх влучань.

Політехніка-Галичина — Старий Луцьк 73:78 (16:15, 20:22, 17:20, 20:21).

  • Обидві команди завершать бабл в Івано-Франківську та перший тиждень Суперліги завтра, в неділю, 8-го жовтня. 
  • Львів’яни зіграють проти Київ-Баскета, а Старий Луцьк протистоятиме Прикарпаттю-Говерлі.

В останньому поєдинку ігрового дня Прикарпаття-Говерла святкувало свою першу перемогу в сезоні, обігравши дуже непростих опонентів з Черкаських Мавп 74:68.

Ключовим моментом гри став початок четвертої чверті, в якій підопічні Євгена Мурзіна за стартові дві хвилини зробили ривок 8:1 і вперше в матчі заробили двозначну перевагу. 

Прикарпаття-Говерла — Черкаські Мавпи-Дніпро 74:68 (18:19, 19:20, 19:14, 18:15).

  • Обидві команди мають по одній перемозі в двох матчах сезону. 
  • Завтра, 8 жовтня, бабл в Івано-Франківську для господарів завершиться матчем проти Старого Луцька, а Черкаські Мавпи зустрінуться з Рівним. 

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн