«Буду рада повернутися»: Цуренко зіграє за збірну України в матчі Кубку Біллі Джин Кінг

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
217
0 голосів
«Буду рада повернутися»: Цуренко зіграє за збірну України в матчі Кубку Біллі Джин Кінг
Леся Цуренко, фото: Google
Українська тенісистка Леся Цуренко заявила про те, що зіграє за збірну України в матчі Кубку Біллі Джин Кінг проти Румунії (12 – 13 квітня).

Цуренко зіграє за збірну України в матчі Кубку Біллі Джин Кінг.

«Я братиму участь у матчі проти Румунії. Я дуже рада цьому факту, давно не грала за збірну і буду рада повернутися. Тим більше, що зараз у нас дуже сильна команда, дівчата вражають своїми виступами, це дуже надихає.

Сподіваюся, що і в командних змаганнях ми досягатимемо таких самих результатів, яких зараз досягаємо в індивідуальних», – сказала Цуренко для ВТУ.

  • 12-13 квітня 2024 року відбудеться матчеве протистояння між Україною та Румунією у рамках кваліфікації Кубка Біллі Джин Кінг. Україна буде господарем зустрічі. 
  • У матчі плей-оф Кубка Біллі Джин Кінг, який пройшов у першій половині листопада, українки обіграли Нідерланди. Наша національна команда приймала суперника у Вільнюсі – столиці Литви.
  • Україна третій рік поспіль намагається пробитися до фінальної частини Кубка Біллі Джин Кінг. У 2022 році наші тенісистки поступилися збірній США, а у 2023-му – національній команді Чехії.
  • Раніше стали відомі результати жеребкування та розклад матчів між збірними України та США у кваліфікації Кубка Девіса. Протистояння у Литві стартує вже 1 лютого.