«З нетерпінням чекаю цієї зустрічі»: Сачко висловився про матч проти США в Кубку Девіса

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
206
0 голосів
«З нетерпінням чекаю цієї зустрічі»: Сачко висловився про матч проти США в Кубку Девіса
Віталій Сачко, фото: Google
Перша ракетка України Віталій Сачко поділився очікуваннями про майбутній матч проти збірної США в Кубку Девіса, який пройде на початку лютого в США.

Сачко висловився про матч проти США в Кубку Девіса. Тенісист закликав українців, які проживають у Литві, прийти підтримати збірну.

«Чесно кажучи, очікування у нас завжди дуже великі, але суперник у нас дуже непростий і ми це чудово розуміємо. Сподіваюся, що у нас із хлопцями вийде показати наш найкращий теніс. Зізнаюся, з нетерпінням чекаю цієї зустрічі. Представляти Україну – це завжди честь і гордість для мене протягом усього мого життя.

Збірна США – це дуже серйозний суперник, не тільки для нас, а й для будь-якої збірної. У них дуже багато досвідчених гравців, які набагато вищі за нас у рейтингу. На жаль, ми не можемо зіграти цей матч удома, але сподіваюся, що наші люди, які мешкають у Литві, зможуть прийти і підтримати нас», – сказав Сачко в коментарі для Xsport.

Зустріч відбудеться 1-2 лютого у Вільнюсі.

  • Чоловіча тенісна асоціація раніше оприлюднила оновлений рейтинг після завершення Аustralian Open. Найвище місце серед українців займає Сачко – 165-е.
  • Національна команда України вперше гратиме проти команди США, яка 32 рази у своїй історії вигравала титул Кубка Девіса.
  • Переможці цієї стадії приєднаються до Італії та Австралії (чинних переможця та фіналіста турніру) та двох володарів вайлдкарду від організаторів – Великої Британії та Іспанії.