«Я пишаюся собою»: Ястремська прокоментувала поразку від Ціньвень у півфіналі Australian Open

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
398
0 голосів
«Я пишаюся собою»: Ястремська прокоментувала поразку від Ціньвень у півфіналі Australian Open
Даяна Ястремська, фото: Google
25 січня українська тенісистка Даяна Ястремська (WTA №93) завершила виступи на Відкритому чемпіонаті Австралії. У півфіналі мейджора українка у двох сетах поступилася 15-й ракетці світу з Китаю Чжен Ціньвень.

Даяна Ястремська завершила виступи на Australian Open. Українка прокоментувала поразку від Ціньвень після гри.

«Я не засмучуюся через поразку, це був неймовірний турнір для мене. Я пишаюся собою. Не засмучуюся через поразку, але засмучуюся через те, що не вистачило сьогодні емоцій та сил. Це було важливо, докласти більше зусиль, ніж суперниця.

Чжен має шанс виграти у фіналі, у неї потужний удар. Можливо, вона навіть зможе перемогти легко. Це буде цікава битва», – сказала Ястремська.

  • Протягом мейджора Ястремська з першого кваліфікаційного раунду обіграла вісьмох опоненток поспіль. В основній стадії усі п'ять суперниць українки мали вищий рейтинг.
  • Даяна також стала п'ятою кваліфаєркою, яка дійшла до півфіналу на Grand Slam та другою українською тенісисткою на цій стадії змагань. Раніше це вдалося лише Еліні Світоліній, яка виходила в 1/2 фіналу Grand Slam тричі у кар'єрі: на «Вімблдоні» (у 2019 та 2023 роках), а також на US Open (у 2019-му).
  • Для Чжен це буде дебютний виступ у фіналі на мейджорах. За титул Australian Open Ціньвень побореться з другою ракеткою світу та минулорічною переможницею Відкритого чемпіонату Австралії Аріною Соболенко.