«Даяна грала у неймовірний теніс»: Чжен поділилася емоціями після перемоги над Ястремською

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
298
0 голосів
«Даяна грала у неймовірний теніс»: Чжен поділилася емоціями після перемоги над Ястремською
Чжен Ціньвень та Даяна Ястремська, фото: Google
15-та ракета світу з Китаю Чжен Ціньвень вийшла у фінал Відкритого чемпіонату Австралії. У півфіналі австралійського мейджора китаянка у двох сетах обіграла українську тенісистку Даяну Ястремську із рахунком 6:4, 6:4.

Після завершення зустрічі Чжен поділилася першими емоціями у флешінтерв'ю на корті. Ціньвень вийшла у фінал турніру серії Grand Slam.

«Це здається неймовірним. Я маю на увазі, що я дуже рада сьогоднішньому такому крутому перфомансу. Даяна грала у неймовірний теніс.

Зараз мені важко пояснити свої почуття. Дякую всім за підтримку. Звісно, ми багато працювали. Це є основою всіх спортсменів. Ми докладаємо багато зусиль на тенісному корті, а також на фітнесі та відновленні. Базові речі», – сказала Ціньвень.

  • Ціньвень уперше в кар'єрі вийшла у фінал Grand Slam. За титул на кортах Мельбурна вона побореться проти Аріни Соболенко.
  • Ястремська на турнірі, починаючи з першого кваліфікаційного раунду, обіграла вісьмох опоненток.
  • Даяна також стала лише п'ятою кваліфаєркою, яка дійшла до 1/2 фіналу на турнірах Grand Slam, та другою українською тенісисткою на цій стадії змагань такого рівня. Уперше це вдалося Елены Світоліній, яка виходила в 1/2 фіналу Grand Slam тричі у кар'єрі: на «Вімблдоні» (у 2019 та 2023 роках), а також на US Open (у 2019-му).