У Ястремської були проблеми: українська тенісистка розповіла, як їй вдалося створити сенсацію на Australian Open

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
357
0 голосів
У Ястремської були проблеми: українська тенісистка розповіла, як їй вдалося створити сенсацію на Australian Open
Даяна Ястремська. Фото: Google
Даяна Ястремська, яка зуміла пробитися до 1/8 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії 2024, прокоментувала подробиці поєдинку проти американки Емми Наварро. Українка розповіла, що її турбувала шия.

Історична звитяга, якої могло і не бути. Мова про перемогу Даяни Ястремської у 1/16 фіналу Australian Open 2024 на Еммою Наварро зі США.

Виявляється, наша співвітчизниця грала, маючи чималий дискомфорт у шиї.

«У другому сеті я відчула біль у шиї, мені потрібно було розім'яти її, але я боялася це робити сама. Якщо чесно, то не сильно концентруватись на своїй шиї, бо вона відволікала увагу від матчу.

Я сказала собі просто отримувати задоволення. Люди підтримували мене, тому просто отримуй енергію, віддай її назад, розслабся та грай», – наводить слова Ястремської btu.org.ua.

  • В 1/8 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії 2024 Ястремська зіграє проти Вікторії Азаренко (Білорусь, WTA 22), яка перемогла Альону Остапенко (Латвія, WTA 10) –  6:1, 7:5.
  • Даяна вперше в кар'єрі пробилася до четвертого раунду Australian Open і вдруге на турнірах серії Grand Slam (Вімблдон 2019).