«Теніс, навіть у такому поважному віці, веселий»: Цуренко відреагувала на перемогу на Australian Open

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
418
0 голосів
«Теніс, навіть у такому поважному віці, веселий»: Цуренко відреагувала на перемогу на Australian Open
Леся Цуренко. Фото: Google
П’ята ракетка України Леся Цуренко прокоментувала свій вихід до третього раунду цьогорічного Australian Open. У другому колі українка переграла на десять років молодшу іспанку Ребеку Масарову.

Леся Цуренко дуже впевнено пробилася до третього раунду Australian Open, ставши однією з найстарших учасниць цього раунду. 

34-річна українка з гумором прокоментувала свою звитягу над 24-річною іспанкою Ребекою Масаровою (2:0 – 6:3, 6:4).

«Ніхто з нас не стає молодшим, я все чудово розумію. Я насолоджуюся тенісом, насолоджуюся тим, що я тут, багато чого нового треную. Теніс, навіть у такому поважному віці, в якому я перебуваю, це для мене такий веселий і пізнавальний процес, який я продовжую.

Зараз я набагато спокійніше ставлюся до матчів, я просто граю в теніс та отримую задоволення від того, від чого можу», –  розповіла Цуренко в інтерв'ю btu.org.ua.

  • Леся Цуренко повторила своє найкраще досягнення на Australian Open, у 2013-му українка також пройшла два перших кола змагань.
  • У наступному раунді українка зіграє проти чинної чемпіонки АО білоруски Аріни Соболенко (№2 WTA), яка у попередньому колі обіграла 16-річну чешку Бренду Фругвіртову (6:3, 6:2).