«Болить спина, стегно, коліно, всі пальці у синцях»: Світоліна грала на турнірі в Окленді із проблемами

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
442
0 голосів
«Болить спина, стегно, коліно, всі пальці у синцях»: Світоліна грала на турнірі в Окленді із проблемами
Еліна Світоліна. Фото: Google
Третя ракетка України згідно з рейтингом ФТУ Еліна Світоліна підбила підсумки турніру в Окленді, де їй вдалося дістатися до фіналу. Наша співвітчизниця з-поміж іншого розповіла про свої фізичні кондиції.

Говорячи про кульмінацію турніру в Окленді, Еліна Світоліна, яка поступилась у вирішальній битві американці Коко Гофф, насамперед розповіла про фізичні проблеми, після тривалого простою та повернення до великих змагань.

«У мене болить спина, стегно, всі пальці на ногах у синцях, і болить коліно. Але який сенс виходити на корт, якщо ти не віриш, що можеш виграти матч? Особливо після перемоги в першому сеті.

Але врешті-решт було б дивом, якби я виграла, тому що я почувалася так, як в останні кілька днів, а вранці я ледь могла підняти ноги. Усе, що сталося, було бонусом, і я щаслива», – наводить слова Світоліної портал Newstalk ZB.

  • Після вильоту з US Open-2023 у третьому колі Еліна Світоліна взяла паузу у виступах. В українки були проблеми зі стопою.
  • Найкращим досягненням Світоліної в 2023-му став півфінал Вімблдона, де наша співвітчизниця програла чешці Маркеті Вондроушовій (0:2).