«Я втримала рівень гри проти такої тенісистки»: Радукану висловилася після поразки від Світоліної

Аватар Руслан Мороз Руслан Мороз
3343
0 голосів
«Я втримала рівень гри проти такої тенісистки»: Радукану висловилася після поразки від Світоліної
Еліна Світоліна, фото: Google
Переможниця US Open-2021 Емма Радукану прокоментувала поразку від Еліни Світоліної в матчі другого кола турніру WTA 250 в Окленді.

Радукану висловилася після поразки від Світоліної.

«Що я можу почерпнути для себе з цього матчу? Те, що мені вдалося добре відіграти два сети, два довгих сети, які тривали дві години. Я зуміла втримати рівень гри проти такої тенісистки, як Еліна. Вона нічого не віддає тобі сама, треба дійсно працювати самій, щоб виграти в неї сет, щоб виграти матч.

Річ у тім, що ти не можеш на тренуваннях отримати такий досвід, як тоді, коли граєш із такою суперницею як Світоліна. Під час матчу ти знаєш, що мусиш щоразу влучати на першій подачі, бо в іншому разі вона атакуватиме на другому м’ячі. Мені справді приємно, що Еліна порівняла наш матч зі своїм поєдинком проти Іги Свьонтек на «Вімблдоні», – цитує Радукану ВТУ.

  • У наступному раунді Світоліна зіграє проти п'ятої сіяної Марії Боузкової з Чехії (№36 WTA). Раніше українка грала з чешкою тричі і двічі перемогла.
  • Радукану – чемпіонка US Open 2021 року. У липні 2022 року британка вперше ввійшла до топ-10 рейтингу WTA, що залишається її особистим рекордом у заліку.
  • Матч проти Каролін Возняцкі став для Еліни першим за останні чотири місяці.