Костюк завершила виступи на турнірі у Брісбені, програвши Касаткіній: українка не потиснула руку росіянці

Аватар Віктор Глухенький Віктор Глухенький
465
0 голосів
Костюк завершила виступи на турнірі у Брісбені, програвши Касаткіній: українка не потиснула руку росіянці
Марта Костюк. Фото: Google
Перша ракетка України згідно з рейтингом вітчизняної Федерації тенісу Марта Костюк завершила виступи на хардовому турнірі WTA 500 у австралійському Брісбені, поступившись у 1/16 фіналу росіянці Дар'ї Касаткіній.

Марта Костюк (WTA 38) завершила виступи на хардовому турнірі WTA 500 у Брісбені (Австралія).

У 1/16 фіналу турніру українку змусила зачохлити ракетку росіянка Дар'я Касаткіна (WTA 18), яка переграла нашу співвітчизницю у двох сетах.

Загалом поєдинок тривав годину та 28 хвилин. За цей час Костюк тричі подала на виліт та припустилася чотирьох подвійних помилок. Касаткіна жодного разу не спромоглася подати навиліт і має в пасиві п'ять подвійних хиб.

Однак, найбільше на перебіг гри на корті вплинула не індивідуальна статистика гравчинь, а те, що у середині другого сету українка взяла медичний тайм-аут, після якого вийшла з тейпом на правій нозі.

Зазначимо також, що після завершення поєдинку Марта не потиснула руку росіянці. Хоча Касаткіна неодноразово висловлювалася проти війни, яку розв'язала росія на території України.

Це була п'ята зустріч тенісисток. Костюк програла третій очний поєдинок.

WTA 500 Брісбен (Австралія). Хард. 1/16 фіналу

Марта Костюк (Україна) – Дар'я Касаткіна (5)– 0:2 (3:6, 4:6)

  • У 1/8 фіналу турніру у Брісбені Касаткіна зіграє проти переможниці матчу Магда Лінетт (Польща) – Крістіна Букша (Іспанія).