«Ми можемо проводити більше часу разом»: Монфіс розповів, як на нього впливають спільні турніри зі Світоліною

Аватар Дмитро Чорнобай Дмитро Чорнобай
3976
0 голосів
«Ми можемо проводити більше часу разом»: Монфіс розповів, як на нього впливають спільні турніри зі Світоліною
Еліна Світоліна та Гаель Монфіс. Фото: Google
Французький тенісист Гаель Монфіс розповів про те, як впливають на нього виступи на турнірах, де грає його українська дружина Еліна Світоліна.

Гаель Монфіс (№74 ATP) розповів, як на нього впливають спільні виступи на турнірах із своєю дружиною, українкою Еліною Світоліною (№25 WTA):

«Хороша частина полягає в тому, що ми можемо проводити більше часу разом, особливо зараз з нашою донькою, це набагато легше. Але це приносить трохи більше стресу, тому що ми завжди хочемо, щоб інший зіграв добре, тому це ніби ти граєш два матчі замість одного.

Для нас обох це велика допомога. Ми маємо величезну підтримку, і ми можемо покластися один на одного, тож це великий поштовх», – сказав французький тенісист в коментарі для Stuff.

  • Гаель Монфіс та Еліна Світоліна одружилися влітку 2021 року. Подружжя виховує доньку, якій дали ім’я Скаї.
  • Після вильоту з US Open-2023 у третьому колі Еліна Світоліна взяла паузу у виступах. В українки були проблеми зі стопою.
  • Найкращим досягненням Світоліної в 2023-му став півфінал Вімблдона, де наша співвітчизниця програла чешці Маркеті Вондроушовій (0:2).
  • Гаель Монфіс планує бути присутнім разом з Еліною в Окленді, де вона братиме участь у турнірі WTA 250. Турнір пройде з 1 по 7 січня 2024 року.